În doar 2 minute

veti putea vedea cum membranele Tyvek®
rezistă mai mult decât membranele de acoperiș obișnuite.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să completați formularul

Strat funcțional pe toata
grosimea produsului

Membrană obișnuită
Membrană Tyvek®

Tyvek® lasă vaporii de apă să treacă prin porii săi naturali – astfel acoperișul poate „respira” fără a permite pătrunderea apei. Acest lucru se datorează stratului său unic funcțional din polietilenă de înaltă calitate, care include milioane de microfibre legate unele de celelalte. Stratul funcțional Tyvek® este de aproximativ 6-8 ori mai gros decât membranele obișnuite, devenind astfel mai durabil și mai rezistent în timp.

Impermeabilitate la apă

Membrană obișnuită
Membrană Tyvek®

Impermeabilitatea la apă este esențială pentru protecție. Substratul trebuie să fie complet impermeabil la apă pentru a menține acoperișurile și pereții uscați. În cadrul testelor, membranele Tyvek® se comportă în mod evident mai bine decât alte membrane obișnuite în ceea ce privește impermeabilitatea la apă, oferind astfel o protecție de durată.

Rezistență la razele UV și căldură

Membrană obișnuită
Membrană Tyvek®

Majoritatea substraturilor obișnuite sunt fabricate dintr-o folie microporoasă și PP (polipropilenă), care este mai sensibilă prin natura sa la razele UV decât PE (polietilena). Membrana Tyvek® este fabricată 100% din PE stabilizată la razele UV și căldură, rezultatul fiind o rezistență și o durabilitate de nivel superior.

Gândiți-vă de două ori, construiți o
singura dată,aveți încredere în Tyvek®

Straturile de difuzie ale acoperişului trebuie să treacă testul timpului.

Două membrane multistrat diferite nu trec testul W1, după mai puţin de 9 ani.

Mai multe detalii

Un exemplu grăitor: deteriorarea membranei multistrat (și, drept urmare, deteriorarea parțială a acoperișului) în timp ce o porțiune mai mică, protejată de un produs Tyvek®, își păstrează integritatea.

Citeste mai mult

Pentru a vedea rezultatele detaliate ale testului, vă rugăm să completați formularul...

Daca doriti sa primiti comunicari de marketing din partea DuPont Protection Solutions, va rugam sa bifati optiunea mai jos.

DA, doresc sa primesc informatii despre produse, actualizari legate de servicii, stiri, evenimente si oferte exclusive din partea DuPont Protection Solutions.

DuPont se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Datele dvs. personale (numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte detalii de contact) vor fi stocate în baze de date pe care le-am selectat și care sunt găzduite în principal în Statele Unite ale Americii. Aceste informații vor fi folosite de către DuPont, afiliații săi, parteneri și terți stabiliți în alte țări, cu scopul de a raspunde cu succes solicitarilor dumneavoastră referitoare la informații despre produse sau servicii. Pentru mai multe informații, vizitați www.privacy.dupont.com. Prin accesarea site-ului și împărtășirea datelor dumneavoastră personale cu noi, acceptați termenii acestei Declarații de Confidențialitate.